INICIATIVA UIB EN ESTAT D’ALARMA


Bon dia famílies!!! Com a centre col·laborador de la UIB, us passem una proposta que ha sorgit d’una alumna de la seu d’Eivissa. Es tracta d’una iniciativa solidària amb alumnes del Grau d’Educació i Màster de Formació del Professorat. Ara començam la fase pilot, només amb els centres col·laboradors i IES d’Eivissa. Si la fase pilot va bé, planificam ampliar a totes les Illes Balears. Us adjuntam la nota informativa:

«Des de la Facultat d’Educació i el Màster de Formació del Professorat de la UIB a la Seu Universitària d’Eivissa i Formentera hem organitzat una iniciativa solidària per a la interacció amb alumnes d’Educació Infantil, Primària, i Secundària de les Illes Balears. Es tracta de sessions de 30 minuts amb un/a alumne/a de la UIB.
Per a participar, heu d’emplenar el formulari. S’assignarà un alumne de la UIB que es posarà en contacte per tal de fer la primera sessió amb el/la vostre/a fil/al. La proposta és l’ús de Google Hangouts, per la qual cosa només haureu d’accedir des del link que us facilitarà un dels nostres estudiants.
Aquesta és la fase pilot. Les sessions es faran dia 25 i 26 de març. Dia 27 es valorarà la contiuïtat i ampliació del projecte. Gràcies per la vostra col.laboració en aquesta primera fase de la iniciativa.»

Formulari aquí: https://forms.gle/DZCPsG7etPTEV4LT8