JORNADA EN FAMÍLIA


NOTA INFORMATIVA: JORNADA EN FAMÍLIA (13 de gener a partir de les 10h.)

Recordau que si el temps acompanya, el dissabte 13 de gener realitzarem la Jornada en família. A l’entrada del centre trobareu els fulls amb els tallers que es realitzaran per adequar el pati de primària (rocòdrom, taules picnic, hort, biblioteca pati, banc de l’amistat i pintar rodes). Si encara no us heu apuntat, encara hi estau a temps. En alguns tallers es demana alguna ferramenta, si en teniu o la podeu portar, apuntau-ho, per favor.
Si algú no pot apuntar-se personalment, ho pot fer mitjançant l’agenda del seu fill/a, enviant email o telefònicament.
Informar que les famílies de 6è faran torrada pro-viatge d’estudis, així que si després de la jornada, voleu compartir amb nosaltres una estona més, els infants de 6è agrairan la col•laboració. El menú constarà de pa pagès, tomàtiga, salsitxes, ensalada pagesa i taronja. El preu per persona serà de 5 euros. Podreu adquirir els tiquets a direcció.
Us animam a participar, els vostres fills i filles us ho agrairan.

El claustre de mestres

NOTA INFORMATIVA: JORNADA EN FAMILIA (13 de enero a partir de les 10h.)

Recordad que si el tiempo acompaña, el sábado 13 de enero se llevará a cabo la Jornada en familia. En la entrada del centro encontraréis unas hojas con los talleres que se realizarán para adecuar el patio de primaria (rocódromo, mesas picnic, huerto, biblioteca patio, banco de la amistat y pintar ruedas). Os podéis apuntar donde os apetezca más. En algunos talleres se pide alguna herramienta, si tenéis o la podéis traer, apuntadlo, por favor.
Si alguien no puede apuntarse personalmente, lo puede hacer mediante la agenda de su hijo/a, enviando un email o telefónicamente.
Informar que las familias de 6º harán una barbacoa pro-viaje de estudios, así que si después de la jornada, queréis compartir con nosotros un ratito más, los niños de sexto agradecerán vuestra colaboración. El menú constará de pan payés con tomate, salchichas, ensalada payesa y naranja. El precio por persona será de 5 euros. Podréis adquirir los tickets en dirección.
Os animamos a participar, es por vuestros hijos e hijas.

El claustro de maestros/as